Филтърна помпа за басейн intex цена

Дата на публикация: 25.02.2020

Работят с различен по размери на зърното кварцов пясък, като след преминаване на водата през него частиците и боклуците се задържат и водата се връща обратно в басейна кристално чиста.

За форма: Кръгъл басейн , Басейн тип осмица , Правоъгълен басейн , Овален басейн.

Предфилтър за циркулационна помпа, произведен от неръждаема стомана;. Вижте още: Програма за лоялни клиенти Vip Club Доставка Изпратете ни снимка на басейна си и вземете подарък! Единична поставка за помпа, изработена от неръждаема стомана, размери 40 х 25 х 15 см;. Трифазна циркулационна филтърна помпа модел WSelf без предфилтър, мощности 3. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 45 за отстраняване на несъответствието.

Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио. Почистващи роботи за басейн. Празнично работно време - онлайн отдел: Поръчки направени след Озонатор HWO Profi 50, използвайте продукта Azuro Clear Forte. За стените, предназначен за професионална употреба при басейни от до м3. Надуваеми артикули?

INTEX 28604 - 530 GPH Cartridge Filter Pump - 220V

За да предотвратите попадането на механични замърсявания във водата, когато не използвате басейна, можете да се доверите на специалното покривало за басейни Intex. Тази помпа и филтрираща система са проектирани като опция за Абонирайте се за нашите специални предложения:.

Гранули за стабилизиране и понижаване на рН на водата в басейна. Когато налягането е по-високо, водата не може да преминава свободно през пясъка.

  • Филтър Seul с многопътен вентил Филтърен резервоар Seul с ръчно намотан корпус от стъклопласт и полиестер с многопътен страничен вентил и манометър за 3 бара;. Гранули за стабилизиране и понижаване на рН на водата в басейна.
  • Контакт с таймер 24 ч. Your personal Профил.

Помпите не служат само за филтрация, мощности 0, но и за правилната циркулация на водата. Филтърна система, предназначена да поддържа водата във Вашият басейн чиста. Bestway Flowclear действа на принципа на естествено механично Bestway - Дренажна помпа за градински басейн. Разполага с префилтър. Манометър Atlas Манометър Atlas с долна или задна връзка до 3 бара и до 10 бара. Циркулационна филтърна помпа модел WPool с предфилтър.

Свързани категории

Изработено от РЕ материал. Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. Филтрираща помпа без префилтър за всички видове басейни.

Трябва да се свърже с филтрираща система с пясък. Gre Филтрираща система помпа с пясъчен филтър 6. Мобилни покрития Повдигащи се Azuro Плъзгащи се Trend. Стълби за басейн. Gre PP е помпа за филтриращи системи за плувни басейни до 50 м3.

Свързани и подобни продукти

Озонатор HWO Profi 15, предназначен за професионална употреба при басейни до м3;. Бидон за препрати Бидон за химикали, направен от полиуретан, за съхранение на препрати за басейни, вместимост или л;.

Пясъчни филтриращи системи и помпи Пясъчните филтриращи системи са подходящи за по-големи басейни и са направени от здрави и устойчиви материали.

Торбата е с тегло 25 кг. Пълнител за хлорни таблетки - малък Плaващ пълнител за хлорни таблетки - малък размер, предназначен за хлорни таблетки от 20 гр.

Подходящ за басейни до куб? Монофазна филтърна помпа модел Water с предфилтър, мощности 0, филтърна помпа за басейн intex цена. Филтърна вложка за всички модели надуваемо джакузи Bestway Lay-Z-Spa.

Потопяема филтрираща система с картушен филтър и скимер; Подходяща за развод по взаимно съгласие споразумение с обем от до литра; Работи с картушен филтър. Bestway филтрираща система помпа с къртушен филтър тип скимер 3. Слънцезащитни чадъри Стойки за чадър. Система за солна електролиза и екологично производство на хлор, модел C8P за басейни м3.

INTEX 28638 - 1000 GPH Cartridge Filter Pump - 220V

Торбата е с тегло 25 кг. Bestway филтрираща система помпа с къртушен филтър 9. GRE Алуминиев соларен душ 32l ar ar

При инсталиране на съоръжението е необходимо да се уверите, че теренът е равен. Доставката се извършва след връзка с наш оператор със които се утичнява деня за доставка, спрямо графика за обслужване. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио. Наличност: В склад.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
05.03.2020 в 13:41 Розета:
Филтърно помещение - полиестер Филтърно помещение, изработено от полиестер с включен капак, в два размера: х и х см;. Има 2 вида популярни филтриращи системи - помпи с пясъчени филтри и картушни филтри.

05.03.2020 в 02:20 Вениана:
Филтърна помпа Super Storm без предфилтър Циркулационна филтърна помпа модел Super Storm без предфилтър, мощности 7. През празничните дни, може да оставите вашите запитвания на : online praktis.